Saaristohetkessä mukana

Aurora Ahonala

Luonnossa oleminen on minulle ehkä enemmän elämäntapa kuin harrastus. Liikun luonnossa paljon hevosen kanssa sekä maastopyörästä on tullut uusi kaveri. Luonnosta voidaan saada niin paljon hyvää, ladata energiaa ja lisätä hyvinvointia mutta myös hyvä muistaa miten voidaan kiittää luontoa tukemalla ja kunnioittamalla sitä. Haluan palvelujen kautta tarjota mahdollisuuden sinulle vahvistaa suhdettasi luontoon sekä itseesi. Haluan olla mukana tarjoamassa ihmisille elämyksiä, extremlajeja mutta myös hetken hiljaisuutta.

Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, Tantric Life Coach, Eräopas ( kohta valmis), Metsämörri-ohjaaja

Saaristohetkessä tarjoan: melontaopastuksia, luontokoulupäiviä, saaristomeditaatiota

Ville Laitinen

Olen kemiönsaarelainen luonnonsuojelija ja ympäristökasvattaja. Elämänfilosofiaani kuuluu luonnon kunnioitus, luonnosta ja luonnossa oppiminen sekä luonnonsuojelu.

Haluan tarjota kaikenikäisille voimaannuttavia ja vaikuttavia elämyksiä luonnossa. Tämän vuoksi olen mukana Saaristohetkessä.

Olen toiminut ympäristökasvattajana ja -kouluttajana lähes kymmenen vuoden ajan luonnonsuojeluyhdistyksissä. Lisäksi olen ollut Saaristomerellä oppaana ja tapahtumatuottajana viiden vuoden ajan. Olen työksennellyt mm. Metsähallituksella Saaristomeren kansallispuistossa ja luonto-oppaana Örön linnakesaarella.

Koulutukseltani olen luontoyrittäjä ja luonnontieteiden kandidaatti.

Saaristohetkessä tarjoan:
– Luonto-opastukset ryhmille
– Örön linnakesaaren luonto- ja historiaopastukset
– Pyöräilyopastukset Rannikkoreitillä ja muilla maantiereiteillä
– Luontokoulupäivät
– Villiyrttiretket
– Kanoottiretket
– Tentsile-telttamajoitukset

Yhteystiedot:
@: villaitinen(a)gmail.com
puh: 040-7700065

Kristiina Tiainen

Minä uskon luonnon eheyttävään voimaan.
Uskon ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhdessä tekemisen voimaan.
Uskon, että ympäristökasvatus on tehokkain tapa suojella rajallista maapalloamme.
Uskon elämyksiin.
Uskon kohtaamisiin.
Uskon draaman ja tarinan voimaan.

Olen toiminut ympäristökasvattajana ja -kouluttajana esimerkiksi Meriharjun luontotalossa Helsingissä, Sinisimpukan luontokeskuksessa Kemiönsaarella, Luonto-Liitolla ja Suomen ympäristöopistolla. Erityisosaamisalueeni on ympäristö- ja draamakasvatuksen keinojen yhdistäminen. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK). 

“Aivan mahtavan innostava ihminen”
“Selkeä ääni sekä aito kiinnostus sekä intohimo paistoi läpi”
“Innostunut, iloinen ja suvaitsevainen vetäjä!”

Saaristohetkessä tarjoan: metsäkylpyretkiä ja luontokoulupäiviä.

Tarkempi työhistoria, projektit ja julkaisut.

Sanna-Mari Kunttu

Luonto tarjoaa minulle hyvinvointia ja unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden, ja etenkin syksyinen ja talvinen saaristo kiehtoo minua vuosi vuodelta enemmän. Haluan toimia saaristoluonnon puolesta ja antaa muillekin mahdollisuuden saada upeita kokemuksia sen parissa. Parhaimmat saaristohetkeni saan sulan veden aikaan retkimeloen ja veden jäätyessä retkiluistellen.

Saaristohetkessä tarjoan: luontomatkailuun ja luonnon virkistyskäyttöön sekä ympäristökasvatukseen liittyvää sisällöntuotantoa, luonto-opastuksia ja merimelontaohjaajan palveluita.

Koulutukseltani olen luontoyrittäjä ja ympäristösuunnittelija (AMK). Olen työskennellyt niin luonto-opastusten, ympäristökasvatuksen, viestinnän, reittirakentamisen kuin luonnontutkimuksenkin parissa. Löydät täältä tarkemman työ- ja koulutushistoriani sekä julkaisuni (sannamarikunttu.wordpress.com).

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä:
sanna-mari. kunttu @ iki. fi
puh. 050 30 66 485.

Niklas Holssten

Beeing in nature has always been an important part of my life , it has been the best escaperoom and classroom for me. It takes energy but it gives you also double more back. Grown up on a small island in archipelago of Kimito where I has spent all my summers, while winters been spent in the mountains around the world. Last 10 years I been a professional mountaineer snowboarder and nowadays combinating that with working as part time as dogmusher in Norway,  has gave me a wide range of experience on the sea, in the nature and on the mountains.

Education. Axxell Wildernessguide School, Snowboard Instructor

Guidejobs i offer for Saaristohetki:

-Rock climbing(trad,sport,toprope)
-Outdoorwilderness (daytrips, overnighters, hiking, educations in wilderness life)
-Mountainbike
-Kayaking and Canoeing
-Openfire cooking

Oskari Härmä

 

Luontokuvausta ja mahdollisesti opastettuja linturetkiä.

Seuraa https://www.instagram.com/oskariharmaphotography/